V kozarcu za vlaganje zmešaj vse sestavine za drožni nastavek in ga pokrij.
Približno 4 ure kasneje (ko se nastavek podvoji) zmešaj testo: dodaj vso moko in 250 g vode. Pokrij s kuhinjsko krpo.
Po približno eni uri dodaj preostanek vode (20 g), sol in drožni nastavek (120 g). Dobro premešaj in pokrij s kuhinjsko krpo.
V naslednji uri in pol naredi tri serije raztegov in pregibov.
Vzhajaj še dodatni dve uri in pol (skupaj od avtolize dalje pribl. 4 ure).
Na pomokani površini predoblikuj hlebček, ki naj počiva 25 minut, nato ga oblikuj, prestavi v košarico za vzhajanje, pokrij s folijo za živila in daj v hladilnik.
Čez približno 12 ur prižgi pečico na 275 °C in vzami kruh iz hladilnika. Medtem ko se pečica segreva, naj še malo vzhaja na pultu.
Po dobri uri prekucni kruh na peki papir, ga zareži in daj v pečico. Prvih deset minut peci na 275 °C, nato zmanjšaj temperaturo na 235 °C in po drugih desetih minutah odkrij pokrovko. Peci še pribl. 25 minut (skupaj 45) na nespremenjeni temperaturi.
Iz pečice kruh prestavi na rešetko in počakaj, da se ohladi.