Maslo vzamemo iz hladilnika in ga narežemo na manjše koščke, ki jih pustimo na sobni temperaturi, da se zmehčajo. Medtem z metlico zmešamo sladkor, jajci, mleko in droži, dodamo sol in moko ter mešamo tako dolgo, da je vsa moka hidrirana. Pokrijemo s kuhinjsko krpo in počakamo 15-20 minut. Mešamo lahko tudi s pomočjo kuhinjskega robota.
Postopoma dodajamo maslo in mešamo pribl. 10 minut, da inkorporiramo maslo.
V naslednji uri dvakrat (vsake pol ure) naredimo raztege in pregibe, nato pa testo za dve uri spravimo v hladilnik.
Testo vzamemo iz hladilnika in ga s pomočjo noža za testo razdelimo na 7 delov. Pomagamo si s kuhinjsko tehtnico (vsak del naj tehta pribl. 110 g).
Oblikujemo bombetke in jih položimo na pekač, prekrit s peki papirjem. Vse skupaj prekrijemo s folijo za živila in vzhajamo dve uri in pol.
Uro pred pečenjem segrejemo pečico na 250 °C, 10 minut pred pečenjem pa na rešetko, ki smo jo vstavili v najnižje vodilo, postavimo pekač s kropom.
Prvih 10 minut pečemo na 250 °C s paro, nato odstranimo pekač s kropom, znižamo temperaturo na 235 °C in pečemo še pribl. 10-12 minut.
Ohladimo na rešetki.