Zmešaj vse sestavine za drožni nastavek.
Dobre 4 ure kasneje zmešaj vso moko in 240 g vode ter pokrij s krpo. Avtoliza naj traja 45 minut.
Po zaključeni avtolizi dodaj 40 g vode, 8 g soli in drožni nastavek, dobro premešaj, pokrij s kuhinjsko krpo in pusti na pultu.
V naslednjih dveh urah opravi 4 serije raztegov in pregibov, in sicer vsakih 30 minut.
Na pultu pokrito vzhajaj še približno tri ure.
Predoblikuj testo in ga pusti počivati približno pol ure.
Oblikuj štručko in jo daj v vzhajalno košarico, ki jo zavij v folijo za živila, in vse skupaj pusti počivati še pol ure, nato pa prestavi v hladilnik za 10-12 ur.
Eno uro pred pečenjem segrej pečico na 275 °C.
Vzami testo iz hladilnika, ga zareži in peci 5 minut na 275 °C, nato 15 min na 240 °C, nato odstrani pokrovko in peci še 30 minut na 240 °C ali pa znižaj na 230 °C, če ne maraš preveč zapečenega kruha.